Friday, February 12, 2010

Norwegian Route 66 er først i verden

Vårt guide system holder deg orientert hele tiden

Vi har i to år jobbet med å lage en løsning for guiding for våre motorsykkel deltagere mens vi er underveis på turene våre. Systemet er nå ferdig og vil settes i drift fra og med turene i 2010.

Tidligere har deltagerne kun fått informasjon om morgenen før vi drar avgårde og ved stopp underveis. Nå tilbyr vi alle deltagere (på motorsykkel eller i bil) guiding mens vi er underveis (altså hele tiden). Du blir fortløpende orientert om veien og historiene bak de stedene vi passerer. Du får også hele tiden beskjed om hva som skjer underveis; når er neste stopp, hvordan blir været, hvor kjører vi i neste veikryss, hva er det vi ser til venstre for oss, osv. Vi er først i verden med å tilby et slikt kommunikasjonssystem mellom alle deltagerne, enten de kjører i bil eller på motorsykkel.  Og, dersom du ikke er interessert i guiding underveis, slår du simpelthen systemet av.

Bli med oss på tur for en opplevelse ingen andre kan tilby!


Har du GPS?

Mange har nå med seg GPS. Vi tilbyr nå de som er interessert alle veipunkter langs ruten som "waypoints" du kan laste opp på din GPS. Dette tilbudet gjelder kun de som har meldt seg på og betalt for tur. Veipunktene får du ved å kontakte oss på http://www.tour66.com/. Vi anbefaler Tomtom sine GPS'er (http://www.tomtom.com/), som har både amerikanske og europeiske kart installert. Dersom du ønsker feste for Tomtom eller andre GPS'er for motorsykkel kan du ta kontakt med oss.

1 comment:

Pål Fr. said...

Kjempeflott ! Dette vil gjøre opplevelsene underveis enda større. Utrolig bra tiltak Trond - gleder med enda mer til tur nå !