Thursday, November 4, 2010

Appalachian turene i 2011 er klare for påmelding!

Turene er åpnet for påmelding på http://www.tour66.com/ . Flere har meldt sin interesse og står allerede på en prioritert påmeldingsliste, samtlige på denne listen må melde seg på via vanlig påmeldingsskjema. Ønskene på den prioriterte, foreløpige påmeldingslisten følges frem til 30. november, deretter er det fritt frem for alle.

Tur 1 starter i Ft. Lauderdale 17.8 (seneste ankomst til Ft. Lauderdale 16.8) og ender i New York 2.9 (tidligste avreise til Norge 3.9).

Tur 2 starter i New York 7.9 (seneste ankomst til New York 6.9) og ender i Ft. Lauderdale 23.9 (tidligste avreise til Norge 24.9).

Vi er på veien i 17 dager inkludert to hviledager.

Turene går gjennom statene Florida, Georgia, N & S Carolinas, Tennessee, Virginia, Maryland, Pennsylvania, New York og New Jersey. Foreløpige overnattingssteder er Ft. Lauderdale, Key West, Ft. Lauderdale, Daytona Beach, Brunswick, Charleston, Columbia, Dillsboro (2 dager), Bristol, Roanoke, Charlottesville, Gettysburg (2 dager), Williamsport, Buffalo, Troy og New York.

Vi kjører oppover Florida, svinger innover I landet ved Charleston og fortsetter langs Blue Ridge Mountains og Appalachian Trail med en avstikker til Tail of the Dragon. Videre oppover til Niagara Falls, småveier til Troy og deretter langs Hudson River til New York. Dagsetappene blir kortere enn det man har vært vant til (i antall miles), dette pga at gjennomsnittshastigheten er mye lavere langs Blue Ridge og Appalachian). Hele turen er ca 3.000 miles.

Endelige kjøreruter med overnattingssteder blir klar på nyåret, men det har vært så stor interesse for denne turen at vi legger den ut nå.

Vi har et begrenset antall sykler, de som har passasjer blir prioritert på Electraglide (uavhengig av den foreløpige, prioriterte listen).

Prisen blir 37.000 for fører med sykkel, 10.000 for passasjer og 6.500 dersom man vil ha enkeltrom. Flyreise ordner man med selv.

Alle spørsmål går til info@route66.no eller på tel 90 19 03 03.

Velkommen til en fantastisk tur gjennom USA fra sør til nord (eller omvendt).

1 comment:

eilif said...

Gratulerer med nytt turopplegg - flott herr Moberg. Dette har vi ventet på. Vi skal melde oss på ,både forsetet og baksetet- bare de prioriterte har fått sitt.
hilsen eilif og kirsti