Saturday, August 3, 2013

Hungry John's Blues & Country tur; 13 - 29 Juni 2014Chicago, Mississippideltaet, Highway 61, Graceland og Nashville er noe alle Blues og Country fans kjenner til. Bli med Hungry John og Route 66 på en opplevelsesreise av de sjeldne. Du kan være med på motorsykkel, i egen leiebil eller i minibuss.


Video av Hungry John på Skånevikfestivalen 2013
Vi starter turen med kick-off på Buddy Guy’s Legends. Hvis Buddy Guy er i byen stiller han ofte opp til jam session. Fra fredag til søndag får vi med oss Chicago Blues Festival og mye annet av hva Chicago ellers kan by på. Fra Chicago tar vi "City of New Orleans"- toget til Memphis, langs den berømte Highway 61. I Memphis besøker vi selvfølgelig Graceland, Sun Studios, Beale Street og Stax Museum i tillegg til Bike Night på Beale Street. Vi får også med oss gudstjeneste i Al Greens kirke, noe som er en stor opplevelse i seg selv. I Memphis henter vi også ut motorsykler og biler/buss for så å starte turen videre rundt til ulike aktiviteter og severdigheter. Vi besøker blant annet Corvettefabrikken, Jack Daniel’s Destillery og småbyen Tupelo hvor Elvis ble født. I Nashville får vi egen omvisning på Grand Ole Opry, samt muligheten til å være med på kveldens forestilling.  Nashville har i tillegg en rekke Country og Blues klubber.

I Mississippideltaet besøker vi B. B. King museet i Indianola, det berømte veikrysset Crossroads (Highway 49 & 61) i Clarksdale, stedet der Robert Johnson i følge legenden solgte sjelen sin til djevelen for å bli best til å spille blues. Videre besøker vi  Delta Blues Museum og Coca Cola-museumet  i Vicksburg.

Vi følger Highway 61 helt til New Orleans der vi får med oss jazz, cajunmusikk og dixieland på berømte Bourbon Street. Elvecruise på Mississippi elven i en vaskekte hjulbåt blir det god anledning til. Vi tar gjerne en tur ut i sumpen og mater alligatorer.

Dette er bare en smakebit på noen av stedene vi stopper, fullt program får du etter å ha meldt deg på og betalt depositum. I løpet av turen er vi innom delstatene Illinois, Missouri, Arkansas, Kentucky, Tennessee, Alabama, Louisiana og Mississippi, totalt 8 stater. Turen tilbake til Norge går fra Memphis.

Hungry John er med som reiseleder hele veien. En av kveldene vil Hungry John holde et munnspillkurs for de som er interessert i å lære mer om ”The Mississippi Saxophone” (alle får utdelt blues munnspill). I tillegg vil Hungry John spille live i Bluesens hjemtrakter.

Avreise fra Norge blir 13 juni og hjemreise fra Memphis til Norge blir 28 juni (lander i Norge dagen etter).

Pris blir som følger:
Deltager i buss/minibuss: NOK 19.500
Tillegg for motorsykkel: NOK 12.000
Tillegg for enkeltrom: NOK 6.000

Hva er inkludert?

Prisene inkluderer følgende:
Hotell/Motell
Motorsykler med fri kjørelengde
Følgebil med reservesykkel, deler og plass til bagasje
Alle transporter i USA
Utvidet VIP forsikring for motorsykler (Egenandel ved tyveri/skade er begrenset til $ 2.000,-)
Norsk reiseleder, sjåfør/mekaniker
Bensin (ikke for deltagere i egen bil) og vann
Foredrag underveis
Materiell
Arrangementskostnader

Prisene inkluderer IKKE:
Flyreise tur/retur fra Norge
Avbestillingsforsikring (sjekk eget forsikringsselskap)
Personlig reiseforsikring (sjekk eget forsikringsselskap)
Måltider underveis (lett frokost inkludert på de fleste moteller)
Hjelm og annet kjøreutstyr
Betaling av turen med kredittkort
Annet

Det henvises til lov om pakkereiser.

Prisene er basert på minst 15 deltagere i hver gruppe. Det tas videre forbehold om avlysning av tur med færre enn 15 deltagere. Påmeldingsgebyr vil da bli refundert.


Kontakt Hungry John (www.hungryjohn.com)

Kontakt Route 66 (www.route66.no) - tel 90 19 03 03

Hungry John på NRK - Straitjacket

Kjøre-etapper i Mississippi deltaetNo comments: