Tuesday, February 22, 2011

California Dreamin' - Ny tur påsken 2012

Vær med på en spesiell tur i påsken 2012, perioden 30. mars tom 8. april (hjemme i Norge 9. april). Vi vil ha fast tilholdssted på et hotell nær Disneyland i Orange, Scratch og Wink vil organisere dagsturer med dette som utgangspunkt. Det er fantastisk flotte motorsykkelveier i området rundt Orange, blant andre Ortega Highway med den berømte bikerbaren Outlook. Scratch og Wink er lommekjent og vil vise dere veier og steder slik ingen andre kan. Vi besøker flere berømte motorsykkel og hotrod byggere. Vi besøker også Pam og Scratch for en liten grillaften.


All deltagelse på dagsturene er selvfølgelig frivillig. Hotellet ligger nær Disneyland og man kan ta shuttlebuss fra hotellet til blant annet Knottsberry Farm, Disneyland og mange flere atrraksjoner/parker.

Vi avlutter 7. april med felles samling på den fantastiske Medieval Times, med middag og underholdning. Dagen etter går det shuttlebusser fra hotellet til flyplassen i Los Angeles.

Dersom noen er interessert i å kjøpe sin egen Harley Davidson, kan Scratch og Wink nå tilby å finne sykkel og bygge den ut etter ønskete spesifikasjoner. Hvis man bestiller dette i løpet av høsten 2011, kan sykkelen leveres ut i forbindelse med California Dreamin' turen, kjøres på turen for deretter å sendes til Norge. Ta kontakt dersom dette er interessant.

Foreløpige priser er (ekslusive flybillett):
18.000 for fører
5.000 for passasjer
3.500 i tillegg for enkeltrom
10.000 dersom du har egen sykkel

Det er også mulig å delta i bil (kabriolet). Ta kontakt ang dette. Tel. 90 19 03 03.

No comments: